GELAATSBEHANDELINGEN

PRODUCTEN

 

Voor de gelaatsbehandelingen werkt MIJN MOMENT samen met het Spaanse topmerk Germaine de Capuccini. Wereldwijd behoort zij tot de top vijf. Germaine de Capucinni combineert de wijsheid van het verleden met de technologie van het heden. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en steeds vernieuwende technologieën maken het mogelijk om steeds weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Treed binnen in de wereld van Germaine de Capuccini en ontdek de exclusieve behandelmethodes en ervaar wat deze voor u kunnen betekenen.


WAT HOUDT EEN GELAATSBEHANDELING BIJ MIJN MOMENT IN?

 

Op je eerste afspraak begin ik met een uitgebreide huidanalyse.
Elke behandeling die ik aanbied, heeft een eigen werkwijze die het doel van de behandeling ondersteunt. Naast jou een moment van ontspanning geven, gaan we natuurlijk ook voor resultaat.

Na iedere behandeling krijg je deskundig productadvies op maat van je huidconditie. De producten zetten het resultaat van je verzorging nog wat kracht bij en verlengen het effect van je behandeling.

Bij volgende afspraken wordt er telkens opnieuw een korte analyse van de huid gemaakt, waardoor we steeds de vooruitgang van je huidconditie kunnen bepalen en onze behandeling hierop afstemmen.


OM DE HOEVEEL TIJD EEN GELAATSBEHANDELING?

 

  • Vanaf 18 jaar om de 6 weken
  • Vanaf 35 jaar om de 4 weken
  • Vanaf 55 jaar om de 3 weken 

WIL JE GAAN VOOR EEN SUBLIEM RESULTAAT?

 

Dan adviseer ik je om 1 keer per jaar een kuur te plannen van meerdere, opeenvolgende verzorgingen. Geloof me, de resultaten zijn verbluffend.