Welkom bij schoonheidsinstituut

MIJN MOMENT

OVER


Ik ben Debbie, oprichtster en eigenares van Schoonheidsinstituut MIJN MOMENT.

Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste wilde ik heel graag mijn kennis en kunnen doorgeven aan toekomstige schoonheidsspecialisten. Ik behaalde dan ook mijn bachelor als leerkracht. Na meer dan 12 jaar voor de klas staan miste ik de voeling met de werkplaats. Meer had ik dan niet nodig om mijn andere droom, mijn eigen schoonheidsinstituut in vervulling te laten gaan.
Het mocht niet zomaar een instituut worden. Ik wilde iets bijzonders creëren. Een totaalbeleving, een bijzondere plek waar je ontsnapt aan de dagelijkse stress en rush. Waar je als klant centraal staat. MIJN MOMENT is gelijk aan een moment van zelfzorg voor gelaat, lichaam en geest.

Zowel in de producten, mijn persoonlijke aanpak en mijn professioneel advies vind ik kwaliteit essentieel. De vele bijscholingen die ik volg om mijn kennis op punt te houden en mijn kunnen te perfectioneren garanderen deze topkwaliteit. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche.

Dus wil je jezelf laten verwennen, hebt je nood aan deskundig advies, professionele behandelingen en hoogwaardige producten, kortom een totale MIJN MOMENT beleving dan verwelkom ik je heel graag.

Je schoonheidsspecialiste, Debbie Geboers


VOLZET

( in het voorjaar plannen we nog een workshop, dus ook jij kan erbij zijn )

Make-up workshop

Heb jij interesse in een GRATIS make-up workshop?

 

Op zaterdag 27/11 komt er een professionele visagiste langs die je tips & tricks geeft om jezelf te maquilleren met de topproducten van Bellápierre.

 

Hoe inschrijven?
Je bent zeker van je plaatsje als je je ticket boekt via de link hieronder. Geen paniek dit is geheel kosteloos.

Er is een sessie om 13u en om 15:30u gepland.
We voorzien per sessie max 6 personen zo kunnen we ieder goed begeleiden. De plaatsjes zijn dus beperkt.

Kom je niet graag alleen vraag dan zeker een vriendin(nen) mee. Let op ook zij moet(en) zich ook inschrijven.

Ga stralend de feestdagen tegemoet met een laagje Bellápierre op je snoet!


GELAATSBEHANDELINGEN

Geniet van een gelaatsbehandeling op maat van de noden van jouw huid. Terwijl jij ontspant werk ik aan de conditie van jou huid.

ANTI-AGING

Veroudering van de huid kan zich op vele manieren uiten, daarom is het belangrijk om een anti-age behandeling te nemen die bij jouw huid past. Verstevigend, tegen rimpels, hyperpigmentie,...

PRODUCTEN

Met Germaine de Capuccini en Bellápierre verwen ik jouw met absolute topmerken. Ontdek een wereld van effectieve formules, prettige texturen en verrukkelijke geuren.


Permanente ontharing

LIGHTSHEER DIODE LASER

Ben jij klaar om NOOIT meer te scheren of te harsen!?! 
Dan is het LASERTIJD.

ONZE SPECIALISTE ZAL AANWEZIG ZIJN OP:

19/12/2021

 

Maak je afspraak en ga zelfzeker de zomer tegemoet!


Shop jouw

FAVORIETE PRODUCT